IK BEN GESTOPT MET FOTOGRAFEREN EN NEEM HELAAS GEEN NIEUWE OPDRACHTEN MEER AAN.

Leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen, welkom! Mijn naam is Sophie en ik vind het fantastisch om jou te mogen fotograferen! Het mooiste van deze baan vind ik dat ik allerlei mensen ontmoet die me een kijkje in hun leven gunnen. Daarom ook een korte introductie van mijn kant!

Ik woon in Utrecht samen met mijn verloofde Joost, die ik sinds we samenwonen probeer over te halen een rode kater in huis te nemen. Tot op heden is dat nog niet gelukt, dus vermaak ik me ondertussen met koken en bakken, hockeyen, Netflixen, voor mijn planten zorgen en tijdschriften lezen. Ansichtkaarten schrijven en ontvangen vind ik heel erg leuk en ik hou van dingetjes knutselen (maar daar maak ik nooit tijd voor). Als de zon schijnt vind ik het heerlijk om te zeilen en je kunt me wakker maken voor een strandwandeling of gezellige avondjes met vriendinnen.

Ik mag erbij zijn wanneer mensen ‘ja’ zeggen tegen de liefde van hun leven op hun bruiloft. Ik mag erbij zijn wanneer mensen na jarenlang onderzoek doen hun doctorsgraad behalen bij een promotieplechtigheid. En ik mag erbij zijn wanneer families liefdevol met elkaar omgaan. Zulke momenten zijn telkens weer bijzonder om mee te maken en geven een glimlach op mijn gezicht!

Waar word jij blij van? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en leg het graag vast in spontane, journalistieke en kleurrijke foto’s. Met journalistiek bedoel ik dat ik het moment vastleg zoals het is en het complete verhaal wil vertellen in foto's door zowel details te fotograferen als afstand te nemen.

Snuffel gerust rond op deze website en bekijk mijn foto’s! Complete fotoreportages vind je door bovenaan deze website te klikken op bruiloften, promoveren of families. Via deze pagina kun je contact met me opnemen of een informatiefolder aanvragen. Onder het kopje werkwijze vind je informatie over hoe ik werk en bij de tarieven lees je over de verschillende tarieven voor bruiloften, promoties en families. Ten slotte vind je bij lieve woorden nog recensies van mensen die ik eerder heb gefotografeerd en op mijn blog zie je mijn recente werk.

PS. De bovenstaande foto is gemaakt door mijn getalenteerde collega en lieve vriendin Laurie Karine!

Ik werk ook als tekstschrijver en journalist. Mijn verhalen kun je lezen op:

www.sophielouisedegroot.com